Mentalna mapa

Posted by on lis. 23, 2011 in Radovi

” Mentalne mape su slikoviti prikaz sustava informacija i znanja, a mogu se upotrebljavati u mnogo različitih svrha, kao što su učenje, brainstorming, rješavanje problema itd.

Ovdje je izrađena internet aplikacija za izradu mentalnih mapa koja korisnicima olakšava i pojednostavljuje izradu mentalnih mapa, u svrhu dijeljenja znanja. Aplikacija je izrađena korištenjem internet tehnologija, prvenstveno iz razloga sve veće mobilnosti ljudi – internet aplikaciji se može pristupiti u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu, neovisna je o platformi, te omogućava lakši pristup drugim mentalnim mapama. Aplikacija za izradu mentalnih mapa može pomoći u procesu kreiranja i spremanja znanja za njegovo daljnje korištenje.

Sama upotreba aplikacije je vrlo jednostavna, sučelje je intuitivno i nije potrebno mnogo vremena za izradu same mentalne mape. Omogućeno je spremanje gotove mentalne mape na klijentskoj strani u internet pretraživaču, no važno je napomenuti, ukoliko izbrišete history izbrisat će se i spremljene mape.

Ukoliko imate sugestija za poboljšanje aplikacije, molimo da ostavite komentar.”


Kliknite na link za “Diplomski rad”

Kliknite na link za rad “Mentalna Mapa”

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *